Η θέση του ΝΒΑ για τις συζητήσεις με FIBA και Euroleague-«Στόχος μας η ανάπτυξη του μπάσκετ»

ΝΒΑ: Ο Μάικ Μπας πήρε θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και το ενδεχόμενο ανάπτυξης του ΝΒΑ στη Ευρώπη, όπως και για τις φήμες για επιστολή του Άνταμ Σίλβερ στον Τζόρντι Μπερτομέου

Το μόνο που συνέβη ήταν μια πρόσκληση σε διάλογο για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ευρώπη, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΝΒΑ διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες που προέκυψαν από το δημοσίευμα της Marca για το θέμα της ίδρυσης μιας «περιφέρειας» στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, ο Μάικ Μπας ανέφερε:

«Το ΝΒΑ έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με την FIBA, με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ σε ολόκληρο τον πλανήτη, με ενέργειες όπως το Basketball Without Borders και το Basketball Africa League (BAL). Έχουμε επίσης, όλα αυτά τα χρόνια, δώσει αρκετά παιχνίδια προετοιμασίας με ομάδες της EuroLeague.

Ως μέρος της συνεργασίας μας, πρόσφατα προσκληθήκαμε να λάβουμε μέρος σε συζητήσεις για το πώς όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να αναπτύξουμε το μπάσκετ στην Ευρώπη. Προσδοκούμε να λάβουμε μέρος και σε αντίστοιχες συζητήσεις και στο μέλλον».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×