Οι «μικροί» ζορίζουν τους Σέλτικς

Οι Σέλτικς «τρέχουν» το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολική Περιφέρεια (34-10) όμως οι ήττες από τις ομάδες με αρνητικό ρεκόρ προβληματίζουν.

Συγκεκριμένα η Βοστώνη έχει ρεκόρ 15-5 κόντρα σε ομάδες με αρνητικό ρεκόρ στην κατάταξη κι ενώ το αντίστοιχο ρεκόρ βασικών ανταγωνιστών για τον τίτλο όπως το Μαϊάμι (23-3) και το Σαν Αντόνιο (21-1) είναι σαφώς καλύτερο. Αντίθετα, οι «Κέλτες» έχουν 18 νίκες σε 23 αγώνες με ομάδες που έχουν θετικό πρόσημο όταν το αντίστοιχο ρεκόρ των Χιτ είναι μόλις 8-10!

«Αν δείτε τη συνολική απόδοσή μας, πιστεύω ότι κάνουμε μια εξαιρετική χρονιά. Σε αυτή τη χρονιά όμως κάναμε κάποιες άσχημες ήττες για μια ομάδα όπως η Βοστώνη που δεν επιτρέπεται να χάνει αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω πως πήραμε το μάθημά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Σέλτικς, Ντοκ Ρίβερς.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος οι «Κέλτες» έχουν ηττηθεί από το Κλίβελαντ (8-37), το Ντιτρόιτ (17-28), το Τορόντο (13-32), το Χιούστον (21-25) και την Ουάσιγκτον (13-31)! «Για να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κοιτάς τα λάβαρα στην οροφή του γηπέδου και να σκέφτεσαι το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Είναι το μεγαλύτερο κίνητρο» πρόσθεσε ο Ρίβερς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×