ΝΒΑ- Αντετοκούνμπο: «Απλώς θα συνεχίσουμε!»

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποσχέθηκε ότι οι Μπακς δεν πρόκειται να βγάλουν τα πόδια τους από το πεντάλ του γκαζιού, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το σερί των νικών τους.

Η ομάδα του Μιλγουόκι, ασταμάτητη τον τελευταίο καιρό, νίκησε με 118-104 τους Νετς στο Μπρούκλιν φτάνοντας τις 15 σερί νίκες -το μεγαλύτερο σερί νικών αυτή τη σεζόν-, και πλέον στο καλύτερο ρεκόρ (44-17) στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση στην κατάταξη της Ανατολικής Περιφέρειας.

Οι Μπακς τον Φεβρουάριο έμειναν αήττητοι σε 10 αγώνες. Η τελευταία φορά που έχασαν ήταν στις 21 Ιανουαρίου, όταν ηττήθηκαν με 114-102 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

«Το να μπορείς να είσαι μια ομάδα που κερδίζει 15 σερί, είναι υπέροχο συναίσθημα», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Αλλά επίσης δεν έχει σημασία αν χάσαμε πέντε σερί ματς. Το έχω ξαναπεί, αρκεί να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να συνεχίσουμε να χτίζουμε χημεία, να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί, να συνεχίσουμε να ανταγωνιζόμαστε και να χτίζουμε νοοτροπία σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Ό,τι κι αν αντιμετωπίσουμε, όποιες αντιξοότητες κι αν αντιμετωπίσουμε, απλώς θα συνεχίσουμε... αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει», είπε ο δύο φορές MVP.

Οι Μπακς θα παίξουν με τους Ορλάντο Μάτζικ τα ξημερώματα στην έδρα τους, με μια νίκη να τους ωθεί πιο κοντά στο να ταιριάξουν με το μεγαλύτερο σερί νικών του συλλόγου, που είναι 20 αγώνες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×