Χατζηχρήστος: «Το εγχείρημα είναι της ΑΕΚ»

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη συνάντηση που έγινε χθες (29/08) στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και επικεφαλής της Original 21, Δημήτρης Χατζηχρήστος, μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ελπίζει στη συστράτευση: «Θα δούμε σε 21 ημέρες. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν τη «Βασίλισσα» ας το κάνουν τώρα. Λογικό είναι να επικρατήσει η ενότητα, διότι πρωτίστως θα επικρατήσει η λογική. Η ενότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Το ερώτημα είναι πως θα σωθεί η «Βασίλισσα»; Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα εγγυηθεί για τον τραπεζικό λογαριασμό». Είπε ακόμα…

Για τα όσα ακούγονται για τον ίδιο: «Λένε κάποιοι για το Χατζηχρήστο. Τι να πούνε; Ο Χατζηχρήστος τρέχει από τα δεκαπέντε του χρόνια για την ΑΕΚ. Αυτό αποτελεί την εγγύηση. Ας αφήσουν, λοιπόν, ορισμένοι τις ιδεοληψίες τους. Αν δεν θέλουν να βοηθήσουν, εντάξει. Η διαφάνεια θα είναι εξασφαλισμένη και θα αποδειχθεί. Το εγχείρημα είναι της ΑΕΚ. Δεν είναι του Χατζηχρήστου. Αν δεν έτρεχε και ο Χατζηχρήστος τι θα γινόταν; Όσοι επιθυμούν, λοιπόν, να συστρατευτούν για την ΑΕΚ. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×