Σύλληψη παράγοντα του μπάσκετ για κατάχρηση χρημάτων από στοίχημα

Γνωστός παράγοντας του μπάσκετ που έχει ασχοληθεί με ομάδες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης συνελήφθη την Πέμπτη (2/2), καθώς εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εις βάρος του από τις αρχές της Μάλτας για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, απάτης, απιστίας και κατάχρησης κατά το καθήκον.

Σύμφωνα με το ένταλμα ο συλληφθείς καταχράστηκε το 2009 στη Μάλτα το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) ευρώ από λογαριασμούς ξένων παικτών στοιχήματος, κατέχοντας διευθυντική θέση στη συγκεκριμένη εταιρία στοιχηματισμού.

Ο γνωστός παράγοντας θα οδηγηθεί την Παρασκευή (3/2) στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Σύλληψη ημεδαπού με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Μάλτας.

Διώκεται για κατάχρηση 500.000 ευρώ από λογαριασμούς παικτών στοιχήματος στη Μάλτα.

Συνελήφθη, σήμερα (2-2-2012) το μεσημέρι στο Π. Φάληρο Αττικής, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Μάλτας για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, απάτης, απιστίας και κατάχρησης κατά το καθήκον.

Σύμφωνα με το Ένταλμα Σύλληψης ο συλληφθείς Διευθυντής εταιρείας στοιχημάτων, καταχράστηκε το 2009 στη Μάλτα το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) ευρώ από λογαριασμούς ξένων παικτών στοιχήματος.

Η σύλληψη του, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πολύμηνες έρευνες,  έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων και του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×