Στις 13/05 το μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Γυναικών

Ανοιχτό παραμένει το σενάριο για αύξηση των ομάδων που θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην Α1 Γυναικών, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ.

Δεδομένη είναι η άνοδος του νικητή του αγώνα κατάταξης ανάμεσα στον Παναθλητικό Συκεών και την Τερψιθέα Γλυφάδας, ο οποίος ορίστηκε να γίνει στις 13/05 και ώρα 14.00 στο ΕΑΚ Βόλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε περίπτωση που προκύψει και δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα καλυφθεί από την ηττημένη ομάδα του μπαράζ, ενώ εάν χρειαστεί να ανέβει και τρίτη ομάδα θα γίνει αγώνας κατάταξης μεταξύ των Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και του Πρωτέας Βούλας, επίσης την Κυριακή 13/05 στο ΕΑΚ Βόλου, στις 12.00.

Η ανακοίνωση: «Με βάση την Ειδική Προκήρυξη Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2011-12 θα γίνει αγώνας κατάταξης μεταξύ των σωματείων Παναθλητικός ΣΦ Συκεών - ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας. Οι παραπάνω ομάδες κατέλαβαν αμφότερες τη 2η θέση στους δύο (2) Ομίλους της κατηγορίας και η νικήτρια θα ανέλθει στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών για την περίοδο 2012-13.Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 13 Μαΐου στο ΕΑΚ Βόλου (14.00). Αν προκύψει μία επιπλέον κενή θέση στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (2012-13) θα καλυφθεί από την ηττημένη του μπαράζ. Τέλος, αν υπάρχουν παραπάνω κενές θέσεις στην Α1 και πάντα με βάση την Ειδική Προκήρυξη Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (2011-12) θα γίνει αγώνας κατάταξης μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τη 3η θέση των δύο (2) Ομίλων της Α2 (ΑΜΣ Αναγέννηση Ν. Ρυσίου - ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στο ΕΑΚ Βόλου (12.00)».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×