Αθηναϊκός: Τρίτη ήττα στη Ρουμανία

Χωρίς να καταφέρει να γευθεί τη χαρά της νίκης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά της Ταργκοβίστε Σίντια Καπ ο Αθηναϊκός.

Οι παίκτριες του Γιώργου Ζευγώλη γνώρισαν την ήττα και στον τελευταίο αγώνα τους, από την οικοδέσποινα η οποία έχει στον πάγκο της τον πρώην προπονητή τους Τζώρτζη Δικαιουλάκο, με 51-42. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, πάντως, το συγκρότημα του Βύρωνα έδειξε βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Αφροδίτη Κοσμά με 12 πόντους (συν έξι ριμπάουντ), ενώ διψήφιο αριθμό συμπλήρωσε και η Κατερίνα Σπαθάρου. Από τις νικήτριες, που κατέκτησαν τον τίτλο, ξεχώρισε η Μάτιτς. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Αράντ και στην τρίτη η Σάτου Μάρε, με την ελληνική ομάδα να μένει τέταρτη στην τελική κατάταξη. Πολυτιμότερη παίκτρια ψηφίστηκε η Κάρι Λαπλαντέ της Αράντ.

Δεκάλεπτα: 16-13, 32-23, 43- 31, 51-42.
Ταργκοβίστε (Δικαιουλάκος): Μπάμκινα 9, Μίλκοβιτς 3, Μάτιτς 10, Τιχονένκο 9, Ρόμπινς 6, Στοενέσκου 9, Χουτάνου 1, Βορόβιοβα 4.
Αθηναϊκός (Ζευγώλης): Λύμουρα 4, Σπαθάρου 10 (2), Καζαντζίδου, Κασάπογλου 4, Ζότοβα 1, Κεχαγιά 4, Κοσμά 12 (2), Κυριακοπούλου 7, Βουκίσεβιτς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×