NCAA: Μεταγραφή του Μορίς Τζόουνς στο Αϊόβα Στέιτ

Το Αϊόβα Στέιτ εξασφάλισε τον Μορίς Τζόουνς για το 2013-14, όταν θα αποκτήσει πλέι-μέικερ μέσω μεταγραφής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Φέτος, άλλωστε, ο Κόρι Λούσιους θα είναι ο βασικός «άσος» των «σάικλονς», αν και ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από το Μίσιγκαν Στέιτ. Την επόμενη σεζόν θα προστεθεί στο ρόστερ ο Τζόουνς, που προέρχεται από το Σάουδερν Καλιφόρνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζόουνς θα χάσει τη φετινή σεζόν εξαιτίας χαμηλών επιδόσεων στα μαθήματά του. Μάλιστα οι Τρόγανς τον περίμεναν να επιστρέψει το 2013-14, αλλά ο παίκτης-φοιτητής προτίμησε να μεταγραφεί στο Αϊόβα Στέιτ

Πέρσι είχε μέσους όρους 13 πόντων και 3.5 ασίστ. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο με την εγκυρότητα της μεταγραφής, την επόμενη χρονιά θα αποτελέσει ένα ικανότατο αντικαταστάτη του Λούσιους στο Αϊόβα Στέιτ, το οποίο συνηθίζει να προχωρά σε μεταγραφές πανεπιστημιακών παικτών τα τελευταία χρόνια.

«Απλά ένιωσα άνετα. Η απόφαση δεν σχετίζεται με το μπάσκετ. Πρόκειται για απόφαση που αφορά τη ζωή μου» δήλωσε ο νεαρός πλέι-μέικερ στο «Associated Press» την Παρασκευή (26/10) δικαιολογώντας την απόφασή του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×