Κρόνος Αγ. Δημητρίου: Ανέλαβε ο Παππάς

Στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας τους προχώρησαν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, με τον Αλέκο Παππά να αντικαθιστά το Θοδωρή Ορφανίδη.

Ο τελευταίος υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, με τον διοικούντες το συγκρότημα του Αγίου Δημητρίου να ενεργούν άμεσα, καλύπτοντας το κενό που άφησε πίσω του με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου. Με σχετική ανακοίνωσή τους εύχονται στο Θοδωρή Ορφανίδη να πάνε όλα καλά στο μέλλον για εκείνον, ενώ επιφυλάσσονται για μελλοντική συνεργασία από άλλο πόστο.

Η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε για τη συνεργασία μας τον κύριο Ορφανίδη. Δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα μαζί του και η ήττα από τον Άρη δεν έχει καμία σχέση με τη φυγή του από την ομάδα. Η παραίτησή του ήταν καθαρά για προσωπικούς λόγους και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί του στο μέλλον από άλλο πόστο. Ο Αλέκος Παππάς είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Είναι πολύ αξιόλογος προπονητής. Επικοινωνήσαμε μαζί του και ήθελε πολύ να συνεργαστούμε, γνωρίζοντας ότι είμαστε νοικοκυρεμένο σωματείο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×