Μλάνταν: «Μπορούμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο»

Πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του, Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, για νίκη της επί του Πανιωνίου έδειξε ο Ντούσαν Μλάνταν.

Οι Σέρβοι υποδέχονται αύριο (20/11, 19.00) στη «Χάλα Γεζέρο» τους Νεοσμυρνιώτες, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup. Ο 27χρονος γκαρντ θεωρεί πως μπορούν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα τους στο κλειστό του Ελληνικού (77-72). Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο: «Νομίζω πως μπορούμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο. Στην Αθήνα ηττηθήκαμε από δικά μας λάθη. Ο αυριανός (20/11) αγώνας είναι ο πιο σημαντικός για εμάς μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Αμφότεροι διεκδικούμε τη δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση. Αυτός ο αγώνας είναι σαν να μετρά τέσσερις βαθμούς, αντί για δύο».

Για το ρόστερ του Πανιωνίου: «Ο Έρικ Μακ Κόλουμ ξεχωρίζει από τους ξένους παίκτες του Πανιωνίου, ενώ ταλαντούχοι είναι και οι Έλληνες παίκτες του αντιπάλου μας. Είναι η 3η ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και παίζουν γρήγορο μπάσκετ».

Για τους Σέρβους φιλάθλους: «Η παρουσία του κόσμου μας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική αύριο (20/11). Ελπίζω η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοί μας να μας βοηθήσει να πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×