Ρόις Ουάιτ: «Μιλάμε με πολλές ομάδες»

Αισιοδοξία για νέα ευκαιρία στο NBA εξέφρασε ο Ρόις Ουάιτ, ο οποίος ουδέποτε έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι του «μαγικού» κόσμου.

Πέρσι πήρε μέρος σε κάποιους αγώνες της D-League με τους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς ως μέλος του ρόστερ των Χιούστον Ρόκετς και φέτος σε δύο φιλικά προετοιμασίας των Φιλαδέλφεια 76ερς, πριν αποδεσμευτεί. Θυμίζουμε πως το 2012, ο Ουάιτ ήταν 16η επιλογή του ντραφτ, αλλά η φοβία για τα αεροπλάνα εμπόδισε την ομαλή ανάπτυξη της καριέρας του 22χρονου φόργουορντ. Γίνεται αντιληπτό πως οι συνθήκες δεν είναι πλέον ιδανικές για πορεία στο NBA, αλλά ο ιδιόρρυθμος καλαθοσφαιριστής ισχυρίστηκε πως ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

«Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε μιλήσει με κάποιες ομάδες. Δεν περίμενα τόσες. Οι άνθρωποι κατανοούν το πρόβλημα, αλλά εγώ πρέπει να ξεχωρίσω τον σύλλογο που μου ταιριάζει. Στη φετινή προετοιμασία χρησιμοποίησα αεροπλάνο χωρίς να πάρω φάρμακα, ώστε να δείξω πως είμαι πρόθυμος να κάνω θυσίες και να διαπιστώσω αν μπορώ να το κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παίκτης των Μινεσότα και Αϊόβα Στέιτ σε πανεπιστημιακό επίπεδο, όπου πρόλαβε να φανερώσει πτυχές του ταλέντου του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×