«Κηδεία» για Μάλαγα, στα ημιτελικά η Σαραγόσα

Εκτός τετράδας του Copa Del Rey η Μάλαγα, αφού ηττήθηκε στον δεύτερο προημιτελικό (79-74) από τη Σαραγόσα και έτσι έμεινε εκτός Final-8 το οποίο και διοργανώθηκε στο δικό της γήπεδο.

Μια εβδομάδα πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο «Palacio de Deportes José María Martín Carpena», η Μάλαγα υπέστη ήττα-αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, με «δράστη» τη Σαραγόσα του Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος ήταν κι ο κορυφαίος των νικητών. Το συγκρότημα του Ζοάν Πλάθα πάλεψε ως το τέλος για να ανατρέψει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί σε βάρος της, όμως, δεν τα κατάφερε και η Σαραγόσα με το 79-74 πήρε μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νωρίτερα είχε νικήσει τη Γκραν Κανάρια πολύ εύκολα.

Η Σαραγόσα από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξε τις διαθέσεις της, προηγήθηκε 15-11 όμως η Ουνικάχα κατάφερε να βρει ρυθμό και να «γυρίσει» το ματς. Έτσι, το ημίχρονο βρήκε τη Μάλαγα να προηγείται 38-31 και τον προημιτελικό… να έχει πάρει «φωτιά». Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαραγόσα μπήκε δυνατά στο ματς κι αποφασισμένη για… όλα, με τον Σερμαντίνι και τον Ρολ να την οδηγούν στην ανατροπή και το 56-51 με το οποίο μπήκε στην τελευταία κρίσιμη περίοδο. Εκεί, παρά την προσπάθεια για ανατροπή από πλευράς Μάλαγα, η Σαραγόσα κράτησε το προβάδισμά της και πήρε τη μεγάλη νίκη πρόκριση (79-74) στα ημιτελικά!

Μάλαγα (Ζοάν Πλάθα): Γκρέιντζερ 6, Βιδάλ, Ουρτασούν 2, Τούλσον, Ντράγκιτς 18, Σουάρεζ, Κουζμίνσκας 18, Σαμπόνις, Κέινερ-Μέντλεϊ 21, Βάσκεθ 2, Χέτσμαϊερ, Στίματας 7

Σαραγόσα (Χοσέ Λουίς Αμπός): Γιομπάρτ 5, Ταμπού 7, Ρολ 11, Στέφανσον 3, Τομάς, Ρούντες 16, Σανικίτζε 12, Τζόουνς 10, Σερμαντίνι 15, Φοντέντ, Σέρχι Γκαρσία

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×