Πέτρουλας: «Γνωρίζουμε πώς νιώθουν»

Με τη συμμετοχή 700 και πλέον παιδιών θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα το τουρνουά 3on3 του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και της ΕΟΚ.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα το διήμερο 21-22 Ιουνίου στην παραλιακή οδό Κανελλοπούλου (Σάββατο 09.00-14.00 και 17.00-20.00, Κυριακή 10.00-14.00 και 17.00-20.00) σε συνεργασία με το Δήμο Ελευσίνας, τον ΠΑΚΠΠΑ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ο Αλέξανδρος Πέτρουλας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, παραδέχθηκε πως κάπως έτσι ξεκίνησε κι εκείνος να παίζει μπάσκετ.

«Είναι χαρά μας που θα είμαστε με μικρά παιδιά, τα οποία έχουν την ίδια αγάπη με εμάς, δηλαδή το μπάσκετ. Ήμασταν κι εμείς στη θέση τους και γνωρίζουμε πώς νιώθουν. Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούν ότι κι εμείς κάπως έτσι ξεκινήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε καριέρα. Θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να μπορέσουμε να βοηθήσουμε έστω και λίγο αυτά τα παιδιά και να τους δώσουμε ένα κίνητρο παραπάνω να παίξουν μπάσκετ», τόνισε χαρακτηριστικά ο 36άχρονος φόργουορντ του Ψυχικού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×