Τολιόπουλος: «Αξίζαμε το μετάλλιο»

Δεν άξιζε η Εθνική Ελλάδας Εφήβων να μείνει εκτός βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ικόνιου, σύμφωνα με το Βασίλη Τολιόπουλο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κροατίας στο μικρό τελικό, με αποτέλεσμα να μείνει στην τέταρτη θέση, έξω από το βάθρο των νικητών. Ο 18άχρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του μετά το ματς, παραδέχθηκε πως θα μπορούσαν να είχαν αναδειχθεί νικητές, ενώ δικαιούνταν το μετάλλιο με την εν γένει παρουσία τους στα τουρκικά παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ξέραμε πως στο μικρό τελικό είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την πιο δυνατή ομάδα της διοργάνωσης. Παρ’ όλα αυτά παλέψαμε στα ίσα απέναντι στην Κροατία, διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Γενικά, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που φθάσαμε στην τετράδα, αν και πιστεύω αξίζαμε το μετάλλιο. Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα ήμασταν ενωμένοι και δεν χωριστήκαμε ούτε για ένα λεπτό. Αυτό πιστεύω μας βοήθησε να φθάσουμε έως εδώ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×