ΚΑΕ για το PAO FOUNDATION: «Συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... τάραξε τα νερά στον Παναθηναϊκό, βάζοντας στην ατζέντα για την επόμενη μέρα του Συλλόγου, τη δημιουργία του PAO FOUNDATION και ο κόσμος του τριφυλλιού βρίσκεται ήδη στα... κάγκελα, προσδοκώντας ότι αυτή θα είναι μια αρχή για να έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Και πρώτη η ΚΑΕ πήρε θέση για τις ραγδαίες εξελίξεις τονίζοντας πως η συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών Δυνάμεων με κάθε μορφή. Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην θέση της ΚΑΕ για το PAO Foundation: «Οι τελευταίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά και στον Ερασιτέχνη, οι τεράστιες απαιτήσεις ώστε το μπάσκετ να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και η γενικότερη κατάσταση στην χώρα, ουσιαστικά δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων, με κάθε μορφή.

Είναι η στιγμή που όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να δηλώσουμε παρόντες ώστε ο Σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή σε όλα τα σπορ. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο Ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ και στον Ερασιτέχνη. Όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού».

 

\

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×