Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Θέμα σε ολόκληρη την Ευρώπη η αποχώρηση των «ερυθρολεύκων» (photos)

Έτσι έπαιξε ο διεθνής Τύπος το χτεσινό «ημίχρονο».

Η αποχώρηση του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ήταν μια κίνηση πρωτοφανής, η οποία συζητήθηκε -και εξακολουθεί να συζητιέται- παντού. Και όταν λέμε παντού, το εννοούμε.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα από την Ισπανία, την Σερβία και όχι μόνο, έκαναν ξεχωριστές αναφορές σε όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου.

Δείτε στην gallery του OnSports πώς αντιμετώπισαν οι Ευρωπαίοι το θέμα:

H «Marca», από την δική της πλευρά, ανέφερε «Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το Κύπελλο, αρνούμενος να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο»
Η λιθουανική «Krepsinis» ασχολήθηκε με το θέμα «Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μετατράπηκε σε σκάνδαλο. Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η καταλανική «Sport» ασχολήθηκε με το θέμα, έχοντας τίτλο: «Σκάνδαλο στην Ελλάδα! Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παιχνίδι Κυπέλλου»
Η «As» ασχολήθηκε και αυτή με τα γεγονότα του ΟΑΚΑ. «Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Κύπελλο, αρνούμενο να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό», ήταν ο τίτλος.
Η σερβική «Blic» τόνισε στο δικό της δημοσίευμα «Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, λόγω απόφαση της ομάδας! Στον πάγκο παρέμεινε ένα κόκκινο εσώρουχο».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×