Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δηλώνει ότι η Ρεάλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ισπανία! (video)

Φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια αλλά σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ισπανία!

Σίγουρα είναι κάτι που δεν το ακούμε συχνά αλλά ο Σάσα Βεζένκοφ, ενδεχομένως να έβγαλε και μια μικρή πικρία καθώς από το 2015 ως το 2018 που ήταν στους «μπλαουγκράνα» δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Από την άλλη βέβαια, μπορεί απλά να είπε την αλήθεια για την ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στη regular season της Liga Endesa.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στον πρώτο ημιτελικό των Μαδριλένων με τη Βαλένθια και μίλησε στην ισπανική τηλεόραση, όπου είπε χαρακτηριστικά ότι: «Η Ρεάλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ACB».

Επίσης, ρωτήθηκε και για τον Ολυμπιακό. Διαβάστε στο gallery τι απάντησε...

 

Ο Σάσα Βεζένκοφ φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2015 ως το 2018
Ο νεαρός φόργουορντ αγωνίζεται πλέον στον Ολυμπιακό και μιλώντας για την επόμενη σεζόν είπε: «Παίζουμε στην Euroleague και ελπίζω όλα να πάνε καλά για την επόμενη σεζόν»
Όσο για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, παραδέχθηκε ότι: «Ήταν μια σεζόν πολύ σπάνια, πολύ δύσκολη. Πιστεύω και θέλω να λυθεί το θέμα για την επόμενη σεζόν και να είναι πολύ καλή για εμάς».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×