Η ισοφάριση της Φενέρμπαχτσε και το show του Σλούκα (videos)

Δείτε πως ισοφάρισε η Φενέρμπαχτσε την Εφές με τον Κώστα Σλούκα να κάνει ένα εξαιρετικό ματς

Η Φενέρμπαχτσε έδειξε ότι έχει... σφυγμό και με το τελικό 82-73 επί της Αναντολού Εφές ισοφάρισε τη σειρά των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν τουλάχιστον άλλα δύο ματς (best of seven) προκειμένου να γίνει γνωστή η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο.

Η Αναντολού πλησίασε πολύ κοντά σε νέο break στην Ulker Arena της Κωνσταντινούπολης, αλλά στα τελευταία λεπτά «μίλησε» ο αρχηγός της «Φενέρ», Μελίχ Μαχμούτογλου και με 5 σερί πόντους άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των γηπεδούχων.

Για να ανακτήσει, πάντως, το πλεονέκτημα η Φενέμπαχτσε, θα πρέπει να «σπάσει» την έδρα της αντιπάλου της. Η ομάδα του Αταμάν απέδειξε γι΄ άλλη μια φορά ότι είναι ικανή για να αμφισβητήσει την κυριαρχία του συγκροτήματος του Ομπράντοβιτς τα τελευταία χρόνια, καθώς περίπου 2 λεπτά πριν από το φινάλε ισοφάρισε (72-72).

Στο κρίσιμο εκείνο σημείο ο Μαχμούτογλου «πήρε την Φενέρ στις πλάτες του» και με 5 διαδοδικούς πόντους έγειρε την πλάστιγγα της νίκης προς τη μεριά των γηπεδούχων. Εξίσου σημαντική ήταν η συνεισφορά του Νικολό Μέλι με 19 πόντους, αλλά και του Κώστα Σλούκα, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Κορυφαίος σκόρερ της Εφές ήταν ο Μίσιτς με 16 πόντους, αλλά και 9 ασίστ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×