Με την καρδιά της πρωταθλήτριας η Φενέρμπαχτσε και… Game7!

Με ένα τρομερό ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 85-69 της Αναντολού Εφές κι ο τίτλος στην Τουρκία θα κριθεί στο Game 7!

Η καρδιά της πρωταθλήτριας «μίλησε» στον έκτο τελικό, με την ομάδα του Κώστα Σλούκα να μένει «ζωντανή», ισοφαρίζοντας σε 3-3! Κάπως έτσι για συνολικά τρίτη φορά και πρώτη από το 2014 ο τίτλος θα κριθεί στον έβδομο τελικό…

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός για 30 λεπτά αλλά τα… ξεσπάσματα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται ότι έπιασαν τόπο με τους παίκτες του να κάνουν τρομερή εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την τελευταία περίοδο με επιμέρους 16-1, αναγκάζοντας την Εφές να μείνει δίχως πόντο για σχεδόν πέντε λεπτά και συνολικά 6.5, υπολογίζοντας από την τρίτη περίοδο. Κάπως έτσι το 53-52 έγινε 69-53, με το συνολικό επιμέρους σκορ στην τέταρτη περίοδο να είναι 32-17!

Ο Μάρκο Γκούντουριτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών καθώς σκόραρε 21 πόντους με 5/8 τρίποντα, ενώ είχε και 6 ριμπάουντ. Καθοριστικός ήταν κι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μέτρησε 11 πόντους (3/5τρ., 2/2βολ.), 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Δείτε τα πλήρη στατιστικά των δύο ομάδων στο gallery...

Με την καρδιά της πρωταθλήτριας η Φενέρμπαχτσε και… Game7!
Με την καρδιά της πρωταθλήτριας η Φενέρμπαχτσε και… Game7!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×