Φενέρμπαχτσε: Ρίχνει «βόμβα» από το NBA (photos)

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μια σούπερ μεταγραφή εμφανίζεται η Φενέρμπαχτσε.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα της Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους να επιθυμούν να επανέλθουν δυναμικά και να δημιουργήσουν και πάλι μια ομάδα που θα μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στην Euroleague.

Σε αυτό το πλαίσιο φυσικά, κινούνται και οι μεταγραφικές κινήσεις της Φενέρμπαχτσε. Δείτε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να έφτασε με άνεση στο φετινό Final Four της Euroleague, η ομάδα του Ομπράντοβιτς προδόθηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το τρόπαιο στη Βιτόρια.
Τη νέα σεζόν, οι Τούρκοι δείχνουν διατεθειμένοι να δημιουργήσουν ξανά μια ομάδα, που θα μπορέσει να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν κινούνται οι άνθρωποι της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι και φαίνεται πως βρίσκονται κοντά σε μια σπουδαία προσθήκη!
Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, η Φενέρ έφτασε σε συμφωνία με τον Φουρκάν Κορκμάζ και θα τον ανακοινώσει τον Ιούλιο, όταν και τυπικά θα είναι ελεύθερος από τους Σίξερς!
Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε σε μόλις 50 παιχνίδια έχοντας 5,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 14,1 λεπτά κατά μέσο όρο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×