Συγκλονίζει το πρώτο μήνυμα του Κούζμιτς από το νοσοκομείο! (photos)

Ο γίγαντας Όγκιεν Κούζμιτς κατάφερε να βγει νικητής από την πιο δύσκολη μάχη και το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο είναι συγκλονιστικό.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του Όγκνιεν Κούζμιτς συγκλόνισε τους πάντες πριν από δέκα ημέρες. Ο Σέρβος σέντερ λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, χρειάστηκε να υποβληθεί σε συνεχείς και λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις ενώ ήταν σε τεχνητό κώμα και εν τέλει κατάφερε να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο. Μάλιστα, ο Κούζμιτς πολύ γρήγορα ανταποκρίθηκε στη θεραπευτική αγωγή, βγήκε από την εντατική και πλέον είναι σε πολύ καλή κατάσταση!

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς από την Τετάρτη (24/07) είναι πια σε πολύ καλύτερη κατάσταση και πλέον χειρίζεται ξανά και τις σελίδες του στα social media. Έτσι, έστειλε και το πρώτο μήνυμα ευχαριστώντας όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του από το πρώτο λεπτό αυτής της τεράστιας περιπέτειας. Δείτε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς... λαχτάρησε τους πάντες με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.
Ο Σέρβος γίγαντας έδωσε μάχη για τη ζωή και κατάφερε να βγει νικητής.
Την Τετάρτη, έκανε και το πρώτο post στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο.
Ανέβασε, μάλιστα, και φωτογραφίες με όλη την οικογένειά του.
«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Θα τα πούμε σύντομα», έγραψε ο Κούζμιτς. Όπως ήταν λογικό, δεκάδες παίκτες όλων των ομάδων απάντησαν στο μήνυμά του.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×