Στα άκρα με Σλούκα οι Τούρκοι – Δημοσίευμα για κλήση σε απολογία από τη Φενέρμπαχτσε!

Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τον Κώστα Σλούκα στην Τουρκία, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα θα κληθεί σε απολογία από τη Φενέρμπαχτσε.

Το τελευταίο 24ωρο η επικαιρότητα στην Τουρκία στρέφεται γύρω από το όνομα του Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ την Κυριακή (10/11) δεν κράτησε το πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ πριν από τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπεσίκτας και ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση για το αν αυτό αποτέλεσε ασέβεια προς τη χώρα στην οποία αγωνίζεται επαγγελματικά και προς τους φιλάθλους της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Σλούκας προχώρησε και σε διευκρινιστική δήλωση στην ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε, αφού το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ, στη συνέχεια, έγινε στόχος εμετικών μηνυμάτων στα social media και… όχι μόνο. Ο διεθνής Τούρκος σέντερ, Σεμίχ Ερντέν, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Κώστα Σλούκα, ενώ υπήρξαν και πολιτικοί που καταφέρθηκαν εναντίον του. Ακόμα κι από το περιβάλλον του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Την ίδια ώρα, στη γειτονική χώρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το θέμα δεν έχει κλείσει, παρά τη δήλωση του Σλούκα, αλλά θα υπάρξει και έγγραφη απολογία του παίκτη προς τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε. Δείτε λεπτομέρειες στο photostory…

Διαστάσεις παίρνει το θέμα με τον Κώστα Σλούκα, που αρνήθηκε να κρατήσει το πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ πριν το ντέρμπι με τη Μπεσίκτας.
Ο Σλούκας δέχθηκε επιθέσεις στα social media αλλά και από πρώην παίκτες όπως ο Ερντέν, ενώ εναντίον του καταφέρθηκε και πολιτικός συνεργάτης του Ερντογάν.
Την ίδια ώρα, δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε θα τον καλέσει να παραδώσει έγγραφη απολογία.
Όπως γράφει η Fanatik, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, είναι ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα και είχε υπερασπιστεί τους Τούρκους ποδοσφαιριστές που χαιρέτησαν στρατιωτικά.
Το αν θα υπάρξουν συνέπειες είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αφού σύμφωνα με τους Τούρκους ρεπόρτερ η Φενέρ καλεί τον παίκτη σε απολογία για να κατευνάσει τα πνεύματα στις τάξεις των οπαδών...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×