Σερίφης Λος Άντζελες: «Εννιά νεκροί στο αεροπορικό δυστύχημα» (video)

Όπως μετέφερε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Σερίφης του Λος Άντζελες Άλεξ Βιλανουέβα υπάρχουν εννιά νεκροί μετά την αεροπορική τραγωδία στην Καλιφόρνια εκ των οποίων οι δυο είναι ο Κόμπε Μπράιαντ και η κόρη του

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

O αστέρας του ΝΒΑ ταξίδευε όταν το προσωπικό του ελικόπτερο κατέπεσε, συνετρίβη και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Με επίσημη ανακοίνωση του ο Σερίφης του Λος Άντζελες Άλεξ Βιλανουέβα τόνισε ότι υπάρχουν εννιά νεκροί μετά την αεροπορική τραγωδία στην Καλιφόρνια εκ των οποίων οι δυο είναι ο Κόμπε Μπράιαντ και η κόρη του.

«Δεν υπάρχουν ζωντανοί μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου. Πρόκειται συνολικά για εννέα θύματα, οχτώ επιβάτες και τον πιλότο. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο αν δεν ολοκληρωθεί η έρευνα και κάνει ο ιατροδικαστής τη δουλειά του» ανέφερε ο Βιλανουέβα που τόνισε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις μέσω Twitter για να καταλήξει: «Είναι μεγάλη ασέβεια να μαθαίνεις πως το αγαπημένο σου πρόσωπο πέθανε από το TMZ», συνέχισε ο σερίφης. «Αυτό δεν ήταν σωστό, αλλά δεν θα αναφερθούμε τώρα σε αυτό. Θα περιμένουμε οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους». 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×