Κορονοϊός: «Θέρισε» τη Φενέρμπαχτσε, τι συμβαίνει με Σλούκα

Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» τη Φενέρμπαχτσε, με τον Κώστα Σλούκα να μην τη γλιτώνει και να νοσεί από την ασθένεια που προκάλεσε πανδημία.

Τη στιγμή που σε όλο τον πλανήτη οι περισσότερες χώρες έπαιρναν τα μέτρα τους για τον κορονοϊό, στην Τουρκία ζούσαν στον δικό τους… κόσμο. Οι παραλογισμοί του Ερντογάν αλλά και των ανθρώπων σε όλους τους τομείς, όπως και στον αθλητισμό φυσικά όπου καθυστέρησαν χαρακτηριστικά να πάρουν μέτρα και να σταματήσουν κάθε δραστηριότητα, έφεραν αναπάντεχες εξελίξεις.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, αρκετά μέλη της Φενέρμπαχτσε έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ένας από αυτούς που έχουν νοσήσει. Από εκεί και πέρα, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τσενκ Ρέντα, για τον οποίο υπήρξε φημολογία πως βρίσκεται σε ΜΕΘ αλλά και με το ποιοι είναι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του Έλληνα γκαρντ που έχουν νοσήσει.

Μεγάλη αγωνία, βέβαια, υπήρξε για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Σλούκα κυρίως από τους Έλληνες φιλάθλους αλλά και γενικότερα, όσο και για το αν ο διεθνής άσος παραμένει στην Τουρκία. Παράλληλα, πολλού αναρωτήθηκαν για το αν έχει προσβληθεί και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και άλλοι παίκτες – σταρ των Τούρκων. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που κυκλοφορεί…  

Η κατάσταση της υγείας του Κώστα Σλούκας ανησυχεί όλους τους Έλληνες αφότου έγινε γνωστό ότι πάσχει από κορονοϊό.
Ο Έλληνας γκαρντ είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα από το βράδυ της Παρασκευής είναι στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου προφανώς παραμένει σε καραντίνα μέχρι να κάνει τον κύκλο του ο ιός.
Θετικός είναι και ο Τζίτζι Ντατόμε με τη σύντροφό του, ενώ έχουν νοσήσει κι άλλοι παίκτες της Φενέρμπαχτσε.
Ένας από αυτούς, είναι ο νεαρός Ταρίκ Μπιμπέροβιτς που έχει κολλήσει κι αυτός τον κορονοϊό.
Αντίθετα, δεν έχει νοσήσει ο Γιαν Βέσελι όπως γράφτηκε λανθασμένα σε μερίδα του Τύπου.
Επίσης, καλά στην υγεία του και αρνητικός στον κορονοϊό φέρεται να είναι κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Την ίδια ώρα, ο Τσενκ Ρέντα είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση από όλους. Ο τιμ μάνατζερ της Φενέρ είναι στο νοσοκομείο, όχι όμως σε ΜΕΘ όπως γράφτηκε. Μάλιστα, ανέβασε ο ίδιος μήνυμα στο Instagram για να ενημερώσει για την κατάστασή του που είναι καλή όπως ανέφερε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×