Σε αυτές τις χώρες θα δούμε μπάσκετ μέσα στο καλοκαίρι! (photos+video)

Το μπάσκετ επιστρέφει μέσα στο… κατακαλόκαιρο και το Onsports.gr παρουσιάζει τις χώρες, όπου η «σπυριάρα» θα σκάσει και πάλι στο παρκέ.

Ο κορονοϊός έβαλε στον «πάγο» για δύο μήνες όλη την αγωνιστική δραστηριότητα, ωστόσο σταδιακά πλέον, όπως συμβαίνει και στη καθημερινότητα μας, το μπάσκετ επιστρέφει στην κανονικότητα.

Στις περισσότερες χώρες, ανάμεσα τους κι η Ελλάδα, αποφασίστηκε να μπει «λουκέτο» στη σεζόν, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις όπου θα δούμε μπάσκετ μέσα στο καλοκαίρι.

Στο gallery μπορείτε να δείτε τα σημαντικότερα πρωταθλήματα, στα οποία θα ολοκληρωθεί η σεζόν, έστω και με διαφορετικό format…

Σε αυτές τις χώρες θα δούμε μπάσκετ μέσα στο καλοκαίρι!
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (BBL) – Όπως συνέβη στο ποδόσφαιρο έτσι και στο μπάσκετ οι Γερμανοί είναι αυτοί που έδειξαν τον… δρόμο της επιστροφής. Η δράση έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες.
ΙΣΠΑΝΙΑ (ACB) – Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης ετοιμάζεται κι εκείνο για την επιστροφή. Τα ματς που θα διεξαχθούν στη Βαλένθια ξεκινούν την Τετάρτη (17/6)
ΚΙΝΑ (CBA) – Μετά από πολλές αναβολές και προβλήματα, στην ασιατική χώρα μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των αγώνων. Αυτό σύμφωνα με το πλάνο θα συμβεί στις 20 Ιουνίου.
ΙΣΡΑΗΛ (WINNER LEAGUE) – Μολονότι οι αντιδράσεις των παικτών είναι πολλές, για τις συνθήκες και την καραντίνα το πρωτάθλημα επιστρέφει στις 21 Ιουνίου.
NBA – Θεωρητικά η κορυφαία λίγκα του πλανήτη θα επανεκκινήσει στις 30 Ιουλίου, ωστόσο δεν αποκλείεται να αλλάξει. Ανάμεσα στους παίκτες έχει ξεκινήσει «εμφύλιος» για το αν θα πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν ή όχι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×