Οι αντίπαλοι του Περιστερίου στο Basketball Champions League (photos)

Το Onsports.gr παρουσιάζει τους αντιπάλους του Περιστερίου στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League της σεζόν 2020/21

Στην παρθενική του εμφάνιση στη διοργάνωση το Περιστέρι πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία και πλέον ονειρεύεται να φτάσει ακόμα πιο μακριά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, ο δρόμος που καλείται να βαδίσει η ομάδα των δυτικών προαστίων μόνο εύκολος δεν θα είναι! Η κληρωτίδα δεν έκανε το χατίρι στην ελληνική ομάδα, η οποία βρίσκεται σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό γκρουπ.

Το Περιστέρι θα παίξει με δύο από τις ομάδες που αποφάσισαν να ενταχθούν το φετινό καλοκαίρι στη διοργάνωση, αλλά και τον σύλλογο που κατέκτησε το τρόπαιο στην πρώτη σεζόν του BCL. Ο λόγος φυσικά για την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη.

Πάρτε, μέσω του gallery, μια... γεύση για τους αντιπάλους του Περιστερίου στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League.

Οι αντίπαλοι του Περιστερίου στο Basketball Champions League (photos)
ΤΕΝΕΡΙΦΗ: Μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού ήταν 4η στο Ισπανικό πρωτάθλημα πίσω από την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Σαραγόσα με 14 νίκες και 8 ήττες. Στους αγώνες που διεξήχθησαν μετά την μακρά διακοπή για την ανάδειξη του πρωταθλητή η Τενερίφη τερμάτισε στην 4η θέση με 2 νίκες και 3 ήττες. Η Ισπανική ομάδα βρέθηκε και πέρσι στον δρόμο του Περιστερίου κερδίζοντας και τις δυο αναμετρήσεις, όντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της διοργάνωσης.
ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η Γαλλική ομάδα με την μακρά εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο Γαλλικό πρωτάθλημα ήταν 10η μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος με 10 νίκες και 14 ήττες.
ΣΑΣΣΑΡΙ: Η πανίσχυρη Ιταλική ομάδα στο πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν 2η πίσω από την Βίρτους Μπολόνια με απολογισμό 16 νίκες και 5 ήττες.
ΡΙΓΑ: Συναντήθηκε και πέρσι με το Περιστέρι, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει και τις δυο αναμετρήσεις.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Το ισχυρότερο όνομα από τις ομάδες που έφυγαν από το Eurocup και μετακινήθηκαν στο Basketball Champions League. Στο Τουρκικό πρωτάθλημα μέχρι και την διακοπή ήταν 4η πίσω από την Αναντολού Εφές, την Καρσίγιακα και την Φενέρμπαχτσε με 16 νίκες και 7 ήττες.
ΡΙΤΑΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ: Η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη του Λιθουανικού μπάσκετ διαχρονικά πίσω από την Ζαλγκίρις. Στο πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε λόγω του κορωνοϊού ήταν 2η πίσω από την Ζαλγκίρις με 17 νίες και 7 ήττες.
Τέλος, όσον αφορά τον τελευταίο αντίπαλο που θα συμπληρώσει τον α’ όμιλο της διοργάνωσης αξίζει να αναφέρουμε πως η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι ένας ιστορικός σύλλογος, ο οποίος στην άκρη του πάγκου του έχει Έλληνα προπονητή. Ο λόγος για τον Γιάννη Καστρίτη. Η Ανβίλ Βλότσλαβ είναι μια διαχρονική δύναμη με σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πιο μικρής δυναμικότητας είναι η Μπάκεν από την Δανία και η Μονς από το Βέλγιο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×