Pick “n” Troll: Τα χαρούμενα γενέθλια και τα τρία ευρωπαϊκά της ΑΕΚ που δεν μετράνε

Ο τρολιάρης είναι και πάλι εδώ, πιο καλοκαιρινός από ποτέ και είναι έτοιμος να σας «δροσίσει» μέρες που είναι. Χαλαρώστε και κάντε την πλακίτσα σας!

*Τα γενέθλιά του γιόρτασε την προηγούμενη Παρασκευή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός πέρασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα εξώδικο που συνέταξε η νομική ομάδα του Ολυμπιακού προς της ΕΟΚ. Γενέθλια χωρίς εξώδικο η καταγγελία γίνεται; Δεν γίνεται. Πέραν του τρολαρίσματος, πολύχρονος να είναι και πάντα με υγεία!

*Κάνει τα πάντα η ΑΕΚ για να επωφεληθεί της ευκαιρίας και να φιλοξενήσει στην Αθήνα το Final-8 του BCL. Υπόθεση εργασίας. Ο «Δικέφαλος» τα καταφέρνει, γίνεται η τελική φάση στο ΟΑΚΑ και η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου σηκώνει το Ευρωπαϊκό. Το τρίτο στην ιστορία της. Τρίτο; Ώπα. Λάθος. Δεν πιάνεται ούτε αυτό. Ούτε τα δύο προηγούμενα. Σε Καλλιμάρμαρο και ΟΑΚΑ. Γιατί σύμφωνα με την «ερυθρόλευκη» συλλογιστική αν τα πάρεις στην χώρα σου δεν μετράνε. Άντε πες το στον Καμπούρη αυτό…

*Διαβάζουμε τόσα και τόσα κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό το σενάριο που ο Δημήτρης Πρίφτης ήθελε τον Αλεσάντρο Τζεντίλε ήταν αδιανόητο. Πάλι καλά που το διέψευσε η ίδια η Ούνικς. Δεν υπήρχε περίπτωση προπονητής σαν τον Πρίφτη να θέλει παίκτη σαν τον Τζεντίλε. Και τον Οκτώβριο να ξαναψάχνει παίκτη. Πιο πιθανό ο Πρίφτης να έπαιρνε τον Νάντο.

*Πολύ καλή και ενδιαφέρουσα (ειδικά για τους πιο παλιούς) η συνέντευξη του Γιώργου Καράγκουτη σε αθλητικό site. Μίλησε για όλους και για όλα. Γιατί η καριέρα του Καράγκουτη μπορεί να μην κύλησε όπως θα φανταζόντουσαν όλοι, αλλά ο Έλληνας βετεράνος παίκτης έζησε πολλά. Από το 87 μέχρι τον Μπόμπαν, τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό, την Εθνική. Ο τίτλος πάντα ήταν παντελώς άσχετος. Ίσως και γι αυτό να αλλάχθηκε αργότερα.

*Ρε τι παλικάρι είναι αυτός ο Αγκμπελέσε. Έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα. Και αν όχι, τα καλύτερα μέρη. Έχει παίξει σε Αθήνα, έχει παίξει σε Ρόδο και τώρα Πάτρα. Μια Θεσσαλονίκη έχει μείνει και «έκλεισε». Μάγκας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×