Ρεάλ Μαδρίτης: Νίκησε Μπόγρη και πάει για κούπα κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 92-79 της οικοδέσποινας Τενερίφης και προκρίθηκε στον τελικό του Supercopa, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Οι Μαδριλένοι είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα και παρά τη αξιόμαχη προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Μπόγρη έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη.

Οι παίκτες του Λάσο κατάφεραν να σταθεροποιήσουν διψήφια διαφορά στο δεύτερο μέρος και πήραν την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπάρτσελόνα (πήρε… εκδίκηση από την Μπασκόνια στον πρώτο ημιτελικό).

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που ο αγώνας, όπου θα κριθεί το τρόπαιο θα είναι… clasico. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (19:30).

Κορυφαίος των Μαδριλένων στον ημιτεικό ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος σκόραρε 18 πόντους (1/1διπ., 5/9τρ., 1/1βολ.). Άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Ντεκ (12π. με 5/7διπ.), Ράντολφ (12π, 8ρ.) και Ταβάρες (10π. με 6/6βολ., 6ριμπ.).

Από την άλλη, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Χουέρτας (17π.) και Φιτιπάλντο (15π.), ενώ ο Μπόγρης μέτρησε 4 πόντους (2/2διπ.) σε 8’37’’.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νίκησε Μπόγρη και πάει για κούπα κόντρα στην Μπαρτσελόνα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×