Καΐρις: «Το Περιστέρι έκανε πολύ καλό παιχνίδι»

Ο προπονητής της Ρίτας Βίλνιους Ντονάλτας Καΐρις, σχολίασε την ήττα της ομάδας του από το Περιστέρι

Την ανωτερότητα του Περιστερίου, αναγνώρισε ο προπονητής της Ρίτας Βίλνιους Ντονάλτας Καΐρις.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι σε μια βραδιά που η νίκη ήταν το μόνο ζητούμενο και για τις δυο ομάδες. Το παιχνίδι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για εμάς. Τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Αρχίσαμε καλά, κρατώντας τον

έλεγχο, αλλά μετά καταρρεύσαμε κάνοντας πολλά λάθη, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε το Περιστέρι. Η μόνη πτυχή του παιχνιδιού που καταφέραμε να ελέγξουμε όπως είχαμε σχεδιάσει ήταν τα ριμπάουντ, αλλά δυστυχώς αυτό δεν αρκούσε για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Και κατέληξε: «Αυτό που έκρινε το παιχνίδι είναι ότι στο μέσον του αγώνα, δώσαμε μεγάλο πλεονέκτημα στο Περιστέρι και δεν είναι καθόλου εύκολο να επιστρέφεις όταν είσαι πίσω με διαφορά 15 πόντων στην τελευταία περίοδο. Πολύ συχνά η άμυνα μας ήταν κάπως μαλακή. Οι διαιτητές επέτρεψαν το αθλητικό παιχνίδι και εμείς έπρεπε να το αξιοποιήσουμε αυτό πολύ νωρίτερα. Υπάρχει απογοήτευση για τον πρόωρο αποκλεισμό, συνεχίζουμε…».

Ενώ, ο Άντριου Γκάουντλοκ, υποστήριξε: «Είναι πολύ απογοητευτική ήττα για μας, γνωρίζαμε την κρισιμότητα του αγώνα και θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Καθυστερήσαμε να αντιδράσουμε την ώρα του ματς. Είμαι περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο παλέψαμε όλοι και ελπίζω να μάθουμε κάτι από την αποψινή εμπειρία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×