ΕΟΚ: Με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων!

Την Τετάρτη (26/5) θα καταθέσει η ΕΟΚ το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο των εσωκομματικών εκλογών του Σύριζα, αλλά και της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στον Νίκο Χαρδαλιά

Το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο των αρχαιρεσιών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αλλά και των εσωκομματικών εκλογών του Σύριζα θα καταθέσει την Τετάρτη (26/5) η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Κυριακόπουλος, μέλος της διοίκησης της ΕΣΚΑ και υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές της ΕΟΚ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport-Fm 94,6, όπου εξήγησε με σαφήνεια: «Συντάχθηκε το ίδιο ακριβώς υγειονομικό πρωτόκολλο, με το οποίο διεξήχθησαν με επιτυχία τόσο οι νομαρχιακές εκλογές του Σύριζα σε κλειστό χώρο και μάλιστα εν μέσω καραντίνας, όσο

οι εκλογές της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Κι αυτές εντός κλειστού χώρου... Αύριο (Τετάρτη 26/5) θα κατατεθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο στον κ. Χαρδαλιά και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα γίνει αποδεκτό. Δεν μπορεί να γίνονται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με 50% του κόσμο και δεν θα διεξαχθούν οι εκλογές με το μόλις 5%!».

Η ΕΟΚ ετοιμάζει τις εκλογές, οι οποίες αν δεν γίνουν δεν θα είναι με δική της υπαιτιότητα.

Η ψηφιακή κάλπη Ζευς διοργανώνεται μόνο σε ακραίες καταστάσεις, όπως περιόδους καραντίνας. Πλέον, δεν τίθεται θέμα χρησιμοποίησής της. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως οι νομαρχιακές εκλογές του Σύριζα έγιναν εν μέσω καραντίνας σε κλειστούς χώρους.

 

ΕΟΚ: Με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×