Ο Λιόλιος είναι πολύ πρόεδρος της… ΚΕΔ και λίγο της ΕΟΚ!

Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Κι όσο και αν ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει κάνει σημαία την οικουμενικότητα και την ενότητα, η αλήθεια είναι ότι αυτό που γίνεται από την στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση της Ομοσπονδίας στη διαιτησία μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή έστω… ενέργειες κατά παραγγελία. Και εξηγούμαστε.

Συγκεκριμένοι διαιτητές (διεθνείς και μη) έχουν… εξαφανιστεί από τους ορισμούς των Χριστοδούλου-Πιτσίλκα κλπ. που λειτουργούν είτε μεροληπτικά υπέρ συγκεκριμένων και κατά άλλων διαιτητών, είτε ως εντολοδόχοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι διαιτητές με μεγάλη διαδρομή δεν έχουν πάρει ούτε ένα ματς στην Α1 (!!!) ενώ κάποιοι άλλοι που έχουν… τινάξει ματς ακόμη και χαμηλότερων κατηγοριών στον αέρα και συνεχίζουν να τινάζουν φιγουράρουν σχεδόν κάθε εβδομάδα στην Α1. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Πατρινός Δαρλαμήτσος που σπάει τα κοντέρ, αποτελώντας αγαπημένο συνεργάτη του νέου προέδρου.

Για να κάνει πράξη μάλιστα τα όποια σχέδια του για τη διαιτησία ο ουσιαστικός πρόεδρος της ΚΕΔ, δεν δίστασε να κάνει όσα κατηγορούσε την προηγούμενη διοίκηση… Δηλαδή. Να έχει στην ΚΕΔ πατέρα που ο γιος του είναι ενεργός διαιτητής (Πιτσίλκας), να ορίζει παρατηρητές από την ΚΕΔ (!!!) στα ματς και να έχει μη διεθνή διαιτητή στην επιτροπή (Μπήτης)… Ο φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο… Στο μόνο που διαφοροποιήθηκε είναι στην αυταρχικότητα: Βλέπεις η νέα διοίκηση της ΕΟΚ απαγορεύει τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας απειλώντας με βαριές τιμωρίες τις ομάδες που θα… τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν. Νέα ήθη κι έθιμα. Αλλά κυρίως νωρίς-νωρίς απόδειξη προθέσεων για όσους δεν πίστευαν…

Κάτι ακόμα: Μαζί με το δίδυμο Πιτσίλκας πατέρας και υιός, υπάρχει και έτερο δίδυμο… Πατέρας Συμεωνίδης και υιός. Απλά ο Συμεωνίδης δεν είναι τυπικά στην ΚΕΔ. Ασκεί τα καθήκοντα του εν κρυπτώ, βάζοντας ονόματα στη μαύρη λίστα του «συνεργάτη» του, προέδρου.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η αξιοπρέπεια του Χριστοδούλου θα αποδειχτεί ικανή να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην συνεχιστεί αυτό το… ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που μάλιστα είχαν προαναγγείλει με στόμφο οι στενοί συνεργάτες του Λιόλιου.

Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Κι όσο παράδοξο είναι σε τόσο λίγο χρόνο να έχουν γίνει τόσες πολλές χοντράδες άλλο τόσο παράδοξο θα είναι οι «μεσσίες» να φύγουν… τρέχοντας ή κολυμπώντας όπως άλλοι!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×