ΑΕ Λεμεσού: Αποσωληνώθηκε ο Κόρεϊ Μανιγκό μετά τον άγριο ξυλοδαρμό

Αποσωληνώθηκε ύστερα από επτά ημέρες ο Μανιγκό μετά από επίθεση που δέχθηκε έξω από νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας

Η υπόθεση του Κόρεϊ Μανιγκό είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο την τελευταία εβδομάδα, καθώς ο 23χρονος Αμερικανός αθλητής της ΑΕ Λεμεσού είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού(τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου) με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη.

Ο νεαρός παίκτης είχε διασωληνωθεί και μόλις σήμερα(27/11) κατάφερε να αποσωληνωθεί από την εντατική στην οποία βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Λεμεσού:

 

«Τα πρώτα θετικά νέα έρχονται από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών, ο καλαθοσφαιριστής μας έχει αποσωληνωθεί και ουσιαστικά μπορεί να υποστηρίξει μόνος του βασικές λειτουργίες.
Παρόλα αυτά ο καλαθοσφαιριστής μας εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας».

Θυμίζουμε πως ο δράστης για την επίθεση ήταν ένας άνδρας 46 ετών με τις κατηγορίες για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×