Εμπίντ για Εμπαπέ: «Δεν το πιστεύω ότι θα τον πάρουμε του χρόνου στη Ρεάλ»

Ο σταρ του ΝΒΑ, Τζόελ Εμπίντ έβαλε «φωτιά» στις φήμες που θέλουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να αγωνίζεται με τη φανέλα της «Βασίλισσας» τη νέα σεζόν

Η Ρεάλ απέκλεισε την Παρί από τους «8» του Champions League σε ένα ματς που τράβηξε όλες τα βλέμματα πάνω του, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική.

Ο άσος των Σίξερς, Τζόελ Εμπίντ παρακολουθούσε την αναμέτρηση όντας φαν των Μαδριλένων, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τα σχόλια του για το ντέρμπι.

Ο Εμπίντ αποθέωσε, ωστόσο τον Κίλιαν Εμπαπέ χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου ενώ ήδη πριν τελειώσει η σεζόν «μαρτύρησε» τη «μετακόμιση» στη Μαδρίτη, αφού το τελευταίο διάστημα φημολογείται έντονα η μεταγραφή του Γάλλου στη «Βασίλισσα».

«Ο Εμπαπέ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Δεν τον πιστεύω πως θα τον πάρουμε του χρόνου. Ο Θεός είναι καλός», έγραψε ο σταρ του ΝΒΑ προσθέτοντας και το hashtag που χρησιμοποιεί η Ρεάλ. Μάλιστα ο Εμπίντ συνέχισε με άλλη ανάρτηση γράφοντας «Ο Εμπαπέ θα γίνει ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×