Φενέρμπαχτσε: Θέλει τον Λάρκιν!

Στην Τουρκία τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος αποτελεί μεγάλο στόχο για τη Φενέρμπαχτσε

Έτοιμη να τον αποκτήσει είναι σύμφωνα με τα Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης η Φενέρμπαχτσε τον Σέιν Λάρκιν! Η είδηση προκαλεί ήδη θόρυβο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεδομένου ότι ο αθλητής έχει συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές, αλλά μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι!

Όπως αναφέρει το «Spor Haber», η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει κινηθεί ήδη για την απόκτηση του, με τον Σέιν Λάρκιν μάλιστα να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο και να συζητά την περίπτωση της αλλαγής στρατοπέδου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 30χρονος πλέι μέικερ είχε ήδη μία πρώτη συζήτηση με την πλευρά της Φενέρμπαχτσε, αξιώνοντας το ηγεμονικό συμβόλαιο που έχει ο Βασίλιε Μίσιτς στην Εφές, με την ομάδα του Τζόρτζεβιτς να είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Τουρκέρ Ακίντσι, προχωράει και σε περαιτέρω λεπτομέρειες λέγοντας πως ο 30χρονος άσος έχει ήδη συμφωνήσει με τη Φενέρμπαχτσε, σε μία ιστορία που κρατάει δύο μήνες, ενώ στην Εφές έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, με ένα όνομα που θα αποτελέσει επίσης «βόμβα»!

Ο Λάρκιν το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Εφές για 1+1 χρόνια, κάτι που δίνει ελπίδες ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×