Άρης: Την Παρασκευή (19/8) η πρώτη του συγκέντρωση

Άρης: Ετοιμάζεται για την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν την προσεχή Παρασκευή (19/8) με όλους τους νεοαποκτηθέντες παίκτες αλλά και τους «παλιούς» παρόντες στο «Αλεξάνδρειο».

Αναφέρει χαρακτηριστικά η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ: 

«Ο «νέος» Άρης… πατάει παρκέ! Την Παρασκευή 19/08 θα λάβει χώρα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το «παρών» θα δώσουν οι τρεις Αμερικανοί (Χάγκινς, Χόρκλερ, Γκούντγουιν) οι οποίοι αφίχθηκαν χθες (16/08) στη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες παίκτες της ομάδας (Καββαδάς, Σχίζας, Νετζήπογλου, Τολιόπουλος, Σιδηροηλίας), όπως και κάποιοι νεαροί παίκτες του Άρη.

Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall», εν αναμονή και των υπόλοιπων παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ».

Παράλληλα, οπως ανακοίνωσε η FIBA, ο τρίτος προκριματικός όμιλος του Europe Cup, στον οποίο συμμετέχει ο Άρης, θα διεξαχθεί (27-30 Σεπτεμβρίου) στην πόλη Σαμόκοβ της Βουλγαρίας, έδρα της Ρίλσκι η οποία επίσης συμμετέχει στον όμιλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν υποβάλει σχετικό αίτημα προκειμένου τα παιχνίδια του ομίλου τους να φιλοξενηθούν στο Αλεξάνδρειο, όμως τελικά επιλέχθηκε η Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη λιθουανική BC Wolves στον πρώτο, νοκ άουτ, αγώνα. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×