Παράδειγμα ο «Ζοτς» για Λάσο!

Οι φίλοι της Ρεάλ κατηγορούν τον Πάμπλο Λάσο για απειρία όμως η νέος κόουτς της «Βασίλισσας» έφερε παράδειγμα τον Ομπράντοβιτς!

Η απόφαση της διοίκησης της Ρεάλ να προσλάβει τον Πάμπλο Λάσο στην τεχνική ηγεσία προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων των Μαδριλένων, αφού οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» θεωρούν ότι ο 43χρονος τεχνικός δεν έχει το ειδικό «βάρος» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα.

Κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της Ρεάλ, ο Πάμπλο Λάσο έφερε ως παράδειγμα τον… άπειρο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης από την πρώτη του χρονιά στους πάγκους: «Με κατηγορούν για έλλειψη εμπειρίας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην πρώτη του χρονιά ήταν πρωταθλητής Ευρώπης! Το ίδιο στη δεύτερη και στην τρίτη! Το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να συνεχίσεις να μαθαίνεις, αφού σε αντίθετη περίπτωση δεν θα αποκτήσεις ποτέ την εμπειρία. Εξάλλου, δεν θα συμφωνούσα με τη Ρεάλ αν δεν ήξερα ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Κατά τα άλλα ο Πάμπλο Λάσο έδωσε το στίγμα του για την αγωνιστική ταυτότητα της «δικής» του Ρεάλ: «Θέλω να μας χαρακτηρίζει η επιθετική άμυνα! Με τους παίκτες που διαθέτουμε θα γινόμαστε προβλέψιμοι αν δεν τρέχουμε στο γήπεδο. Νομίζω ότι έχουμε το κίνητρο για να τα καταφέρουμε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×