Μπαλάφας : «Συγκεντρωμένοι, με πάθος»

Με μοναδική απουσία αυτή του Ανδρέα Ξενάκη ο ΟΦΗ θα δοκιμαστεί την Κυριακή απέναντι στο Αίολο Τρικάλων.

Ο Ελληνας παίκτης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς και θα παραμείνει εκτός. Από την πλευρά της η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου θέλει τη νίκη, προκειμένου να μείνει σε πορεία ανόδου με τον Κώστα Μπαλάφα να αναφέρει για το συγκεκριμένο ματς: «Πρόκειται για έναν αγώνα αρκετά δύσκολο. Η τοπική ομάδα προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και αναμένεται να τα δώσει όλα ώστε να διεκδικήσει την νίκη. Πρόκειται για μια ομάδα με καλό ρόστερ, από τις δυνατές της κατηγορίας. Για να μπορέσουμε να επιβληθούμε στο κλειστό Κατσιδήμου, θα πρέπει να είμαστε απόλυτοι συγκεντρωμένοι και να έχομε πάθος, επιβάλλοντας το ρυθμό μας».

Στη συνέχεια ο Ελληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στην πορεία του ΟΦΗ: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα κέρδη, να δεν υπήρχαν κάποια "στραβοπατήματα", που πήγαν να μας βάλουν σε περιπέτειες. Ευτυχώς όμως δουλεύοντας σκληρά, και πειθαρχημένα, δεν ξεφύγαμε από τους αρχικούς μας στόχους και αγώνα με αγώνα, αποδεικνύουμε πως θα πετύχουμε το στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Πως κρίνει την μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα ο Τρικαλινός παίκτης; «Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Μερικές φορές βγαίνει, κι άλλες όχι. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Θεωρώ ότι μπορώ και καλύτερα. Νομίζω όμως ότι αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της, τότε κι εγώ θα είμαι ευχαριστημένος».

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ομάδα, τον κόσμο της και την πόλη: «Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό. Τέλειο θα έλεγα. Η διοίκηση λύνει όλα τα προβλήματά μας, ενώ ο κόσμος είναι τέλειος. Με τέτοιο κόσμο δεν φοβόμαστε τίποτα. Θέλομε την στήριξή του, γιατί η κατηγορία δεν είναι εύκολη και ο κόσμος δίνει πάντα το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Η πόλη είναι ιδανική για μένα. Με αφήνει απόλυτα προσηλωμένο στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις και στην προσπάθεια που κάνομε εγώ κι οι συμπαίκτες μου, για την άνοδο στην Α2 κατηγορία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×