Τον πρώτο λόγο η Φενέρ

Άτυπη… ρεβάνς του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας μοιάζει η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, με τους Τούρκους να είναι το μεγάλο φαβορί.

Η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη (15/11) στην Κωνσταντινούπολη θα κοντραριστούν η Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα remake του τελικού της περσινής διοργάνωσης όπου οι Τούρκοι κυριάρχησαν απόλυτα και κατέκτησαν πανεύκολα το τρόπαιο.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από έξι αγωνιστικές έχει ρεκόρ 4-2, χωρίς να έχει εντυπωσιάσει πάντως με την απόδοσή της. Ίδια είναι και η βαθμολογική συγκομιδή των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες. Η πρώτη στη Βαρκελώνη και η δεύτερη στο ΣΕΦ από το «τριφύλλι». Η Φενέρ είναι δεδομένα πιο ποιοτική από το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και θα ποντάρουμε στον άσο, με διαφορά έξι ή περισσότερων πόντων.

Στη Γερμανία, η Μπάμπεργκ θα κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα. Το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι έχει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ οι Καταλανοί βρίσκονται στο 2-4, έχοντας νικήσει μόνο τις δύο ελληνικές ομάδες έως τώρα. Αναμένεται ένα «κλειστό» παιχνίδι στο οποίο όμως οι Βαυαροί συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να πάρουν το ροζ φύλλο. Η νίκη τους προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση και δεν περνάει απαρατήρητη. Θα στηρίξουμε τον άσο χωρίς πλεονέκτημα ελπίζοντας ότι θα επιβεβαιωθεί.

Η πρότασή μας:
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+5,5) 1 1,75
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 2,02

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×