Αστεράτες… ισοπαλίες στο Champions League

Έναν βαθμό χρειάζεται η Μπεσίκτας για να προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ ισορροπημένο θα είναι το ματς ανάμεσα σε Σεβίλλη και Λίβερπουλ.

Προς το… τέλος φτάνει η φάση των ομίλων του Champions League και η «μάχη» για τα εισιτήρια των «16» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση φουντώνει για τα… καλά.

Στην Τουρκία, σε ματς για τον 7ο όμιλο, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Πόρτο. Οι «Αετοί» έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στα… αστέρια, μετρώντας 10 βαθμούς σε τέσσερα ματς και θέλουν άλλον έναν για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκρισή τους και την πρωτιά στον όμιλο. από την άλλη, οι «Δράκοι» δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι… ικανοποιημένοι ακόμα και με την ισοπαλία. Έτσι και εμείς θα στηριχθούμε στο Χ στην Πόλη.

Παράλληλα, μεγάλο ντέρμπι θα γίνει και στο 5ο γκρουπ των ομίλων. Η Σεβίλλη φιλοξενεί την Λίβερπουλ στην «μάχη» κορυφής. Οι «κόκκινοι» είναι στην πρώτη θέση με οκτώ βαθμούς, ενώ έναν λιγότερο έχουν οι Ισπανοί. Η ισοπαλία μοιάζει το πιο… πιθανό σημείο και θα ποντάρουμε σ’ αυτό.

Η πρότασή μας:
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΠΟΡΤΟ Χ 3,50
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ 3,25

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×