Στήριγμα οι φιλοξενούμενοι

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι έχει η Αναντόλου Εφές, ενώ το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία.

Οι αγώνας της Ευρωλίγκας είναι εκείνοι που τραβούν επάνω τους τα βλέμματα και στοιχηματικά. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις με τις οποίες θα πέσει η αυλαία της ενδέκατης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές. Οι δύο ομάδες μετά από τις δέκα πρώτες αγωνιστικές έχουν πετύχει από τρεις νίκες η κάθε μία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και να «καίγονται» για νίκες το συντομότερο δυνατό. Το συγκρότημα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει απογοητεύσει με την απόδοσή του, ενώ οι πρωταθλητές Σερβίας εμφανίζονται αδύναμοι όπως αναμενόταν. Θα ποντάρουμε στο «διπλό» καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει για την Εφές.

Μεγάλο ντέρμπι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», καθώς η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί τη Φενέρμπαχτσε. Οι πρωταθλητές Ευρώπης με ρεκόρ 7-3 βρίσκονται σταθερά στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη, οι Καταλανοί έχουν πετύχει τέσσερις νίκες. Ολες μάλιστα στο γήπεδό τους όπου φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά δυνατοί. Το σύνολο του Σίτο Αλόνσο δεν υπάρχει πιθανότητα να μην βάλει δύσκολα στους Τούρκους, όμως η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι τέτοια που τους επιτρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο. Κι εδώ θα στηρίξουμε το «διπλό».

Η πρότασή μας:
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ 2 1,88
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+1,5) - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 1,85

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×