Ποντάρισμα στα γκολ

Η Γιουβέντους αναμένεται να περάσει από την έδρα της ΣΠΑΛ 1907 σκοράροντας πολλές φορές, ενώ αρκετά τέρματα θα σημειωθούν και στο ματς της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ.

Αρκετά «πλούσιο» το κουπόνι του στοιχήματος για ακόμα ένα Σάββατο, καθώς διεξάγονται παιχνίδια για τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Εξαίρεση φυσικά αποτελεί η ελληνική λίγκα η οποία έχει διακοπεί κι αναμένεται να αρχίσει ξανά τον Απρίλιο. Στο Καμπιονάτο, η Γιουβέντους είναι φοβερή και τρομερή και βαδίζει προς την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρίχνει στο καναβάτσο τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον και μοιάζει με τρένο που θα κάνει στάση μόλις έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει τους «μπιανκονέρι» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα με απόσταση τεσσάρων πόντων από τη Νάπολι η οποία έχει «ξεφουσκώσει» μετά το πολύ δυνατό ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Το «διπλό» δικαιολογημένα προσφέρεται σε πολύ χαμηλή τιμή και γι’ αυτόν τον λόγο θα προτιμήσουμε το over 2,5, καθώς η Γιούβε θα σκοράρει πολλές φορές.

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ θα παίξει στο «Άνφιλντ» με τη Γουότφορντ, σε αγώνα για την 31η «στροφή» του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ» συνηθίζει να σκοράρει πολλές φορές, ενώ και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν αρκετά καλή επίθεση. Κι εδώ θα αποφύγουμε την πρόβλεψη κάποιου σημείου και θα προτιμήσουμε το over 3,5 που μοιάζει πολύ πιθανό.

Η πρότασή μας:
ΣΠΑΛ 1907 - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER 2,5 1,75
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ OVER 3,5 1,78

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×