«Φωτιά» σε Γερμανία και Ολλανδία

Η Βόλφσμπουργκ αναμένεται να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα, ενώ και η Σπάρτα Ρότερνταμ μπορεί να νικήσει την Έμεν.

Πριν από οκτώ χρόνια κατακτούσε το πρωτάθλημα Γερμανίας σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών. Μόλις πριν από τρία χρόνια τερμάτιζε στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από την Μπάγερν Μονάχου. Το 2015 ήταν μία χρονιά μάλιστα στην οποία στέφθηκε κυπελλούχος της χώρας και παράλληλα κατέκτησε το Σούπερ Καπ. Όλα αυτά όμως αποτελούν μακρινό παρελθόν για τη Βόλφσμπουργκ η οποία για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο είναι μπλεγμένη σε αγωνιστικές περιπέτειες.

Πέρσι έπαιξε στα μπαράζ και κατόρθωσε με δύο νίκες με 1-0 να κάμψει την αντίσταση της Μπραουνσβάιγκ και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Φέτος τερμάτισε ξανά στην 17η θέση με αποτέλεσμα να έχει μπει ξανά στη διαδικασία των μπαράζ αγώνων. Απέναντί της θα βρει τη Χόλσταϊν Κίελ η οποία θέλει να γράψει ιστορία και να πάρει το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Η διαφορά εμπειρίας μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι πολύ σημαντική και ο άσος προσφέρεται σε μία τιμή που δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητη. Θα τον στηρίξουμε.

Μπαράζ και στην Ολλανδία, με την Έμεν που ευελπιστεί να ανέβει στην Έρεντιβιζιε να συναντά μπροστά στο κοινό της τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Θα εμπιστευτούμε την καλύτερη ομάδα από τις δύο και θα πάμε με το «διπλό» που μάλιστα παίζεται σε πολύ καλή απόδοση.

Η πρότασή μας:
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ 1 1,70
ΕΜΕΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ 2 2,15

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×