Έκπληξη στο Final-4

H Ζαλγκίρις Κάουνας είναι το αουτσάιντερ των ημιτελικών της Euroleague που θα αρχίζουν την Παρασκευή (18/5) στο Βελιγράδι αλλά αυτό δεν της στερεί τη δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Πρώτο τζάμπολ σήμερα στο Final-4 της Euroleague με τους αγώνες να υπόσχονται πολύ χρήμα μιας και οι στοιχηματικές επιλογές είναι πολλές. Θα ξεκινήσουμε από την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στην Φένερμπαχτσε. Οι Λιθουανοί μετά τις νίκες στον Ολυμπιακό στα playoffs είναι έτοιμοι να κάνουν μια ακόμα έκπληξη κόντρα στους Τούρκους και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Και είναι ικανοί να το κάνουν εκτός αν δούμε πάλι τα «φαντάσματα» της διαιτησίας να κάνουν την εμφάνιση τους και να γίνονται αυτά οι πρωταγωνιστές των αγώνων και όχι οι παίκτες. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά στην άκρη και ας πάμε στα στοιχηματικά όπου το διπλό πληρώνει καλά και μπασκετικά μπορεί να σταθεί οπότε το επιλέγουμε.

Από εκεί και πέρα στον άλλο ημιτελικό αναμένεται να γίνει ένα σκληρό ντέρμπι με όποια από τις δυο ομάδες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης) κάνει τα λιγότερα λάθη σε σημαντικά σημεία του αγώνα να παίρνει την νίκη-πρόκριση για τον τελικό.

Η επιλογή μας από το συγκεκριμένο ματς θα είναι να πάμε στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης μιας και οι Ρώσοι είναι χτυπημένοι από τους τραυματισμούς όπως φάνηκε από ότι χρειάστηκε και το χεράκι της διαιτησίας για να περάσει τη Χίμκι (όπως και οι Ισπανοί για να αφήσουν εκτός του Παναθηναϊκό Superfoods).

Η πρότασή μας:
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 2 2,85
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 2,15

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×