Το πρώτο βήμα για την άνοδο

Πρώτοι τελικοί των πλέι-οφ ανόδου σε Ιταλία και Ισπανία. Η φόρμα των ομάδων δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα σε Παλέρμο και Βαγιαδολίδ, για την πρώτη νίκη στο ζευγάρι των τελικών.

Στην Ιταλία η Παλέρμο υποδέχεται τη Φροζινόνε στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ ανόδου στη Serie A. Οι Σικελοί στα ημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο της Βενέτσια με συνολικό σκορ 2-1, δείχνοντας να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ. Από την πλευρά της η Φροζινόνε πέρασε με πολλή δυσκολία το εμπόδιο της Τσιταντέλα, με δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1 και πήρε την πρόκριση λόγω της καλύτερης κατάταξης στην κανονική περίοδο. Η Φροζινόνε έχει και σημαντικές ελλείψεις, τον δεύτερο σκόρερ της Ντανιέλ Τσόφανι και τους βασικούς στόπερ Μπριγκέντι και Αριάουντο. Προβάδισμα για την Παλέρμο και τον άσο σε απόδοση 1,75 στον ΟΠΑΠ.

Πρώτος τελικός των πλέι-οφ ανόδου και στην Ισπανία, τα αουτσάιντερ με βάση την κατάταξή τους στην κανονική περίοδο πήραν την πρόκριση για τα κρίσιμα ματς. Με μειονέκτημα έδρας και αρκετή τύχη η Νουμάνθια απέκλεισε τη Σαραγόσα, με μειονέκτημα έδρας αλλά με καταπληκτικές εμφανίσεις η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας Βαγιαδολίδ ξεπέρασε το εμπόδιο της Σπόρτινγκ Χιχόν, με δύο άνετες νίκες (3-1 και 2-1). Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει 7 νίκες από τα 9 τελευταία παιχνίδια και δείχνει ικανή να μην βγάλει το πόδι από το γκάζι. Πρώτος τελικός στην έδρα της Νουμάνθια αλλά μπορούμε να εμπιστευτούμε την τοπ φόρμα της Βαγιαδολίδ για το διπλό σε απόδοση 2,75 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:30): ΠΑΛΕΡΜΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: 1 (1,75)
(21:30): ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 2 (2,75)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×