Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Ξεσπούν επιθετικά τα φαβορί

Ισπανία και Ουρουγουάη έχουν ασφαλώς τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις με Ιράν και Σαουδική Αραβία αντίστοιχα και μπορούν να κερδίσουν ανεβάζοντας και τον πήχη του σκοραρίσματος.

Η Ουρουγουάη δυσκολεύτηκε κόντρα στην πολύ κλειστή άμυνα της Αιγύπτου στην πρεμιέρα και χρειάστηκε μια στημένη φάση στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη με 1-0. Ο Σουάρες δεν ήταν σε καλή μέρα, ο Καβάνι άργησε να πάρει πρωτοβουλίες και τελικώς η νίκη ήρθε στο φινάλε, πολύ σημαντική στη μάχη για την πρόκριση. Δεύτερος αντίπαλος για το συγκρότημα του Οσκαρ Ταμπάρες η αδύναμη Σαουδική Αραβία, που έδειξε σε κατάσταση διάλυσης, η άμυνά της έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των Ρώσων στην πρεμιέρα και συνετρίβη με 5-0. Ομάδα με επιθετικό δίδυμο τους Σουάρες και Καβάνι δε θα δυσκολευτεί να ανοίξει το σκοράρισμα, στο 1,45 το Over 2,5 στον ΟΠΑΠ.

Η Ισπανία συμμετείχε στο πιο θεαματικό ματς της πρεμιέρας των ομίλων, το 3-3 με την Πορτογαλία προσέφερε γκολ και συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάπως πλασματικά τα 3 γκολ που δέχθηκαν οι Ισπανοί, το πρώτο προήλθε από πέναλτι, το δεύτερο από τη γκάφα του γκολκίπερ Ντε Χέα και το τρίτο από το ασύλληπτο φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Επιθετικά η Ισπανία έβγαλε τους γνωστούς αυτοματισμούς με την ποιότητα που διαθέτει και μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκολ. Σε συμπαθητική απόδοση στο 1,65 το Over 2,5 στην αναμέτρηση με το Ιράν.

Η πρότασή μας:
(18:00): ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Over 2,5 (1,45)
(21:00): ΙΡΑΝ - ΙΣΠΑΝΙΑ: Over 2,5 (1,65)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×