Καλές αποδόσεις στο Βέλγιο

Δεύτερη αγωνιστική στο Βέλγιο και μπορούμε να ψάξουμε καλές αποδόσεις. Φαβορί η Αντβέρπ στο 1,70 κόντρα στην αδύναμη αμυντικά Κορτράικ, πιθανότητες για ευρύ σκοράρισμα στην αναμέτρηση της Εουπεν με τη Σαρλερουά.

Η Σαρλερουά στην πρεμιέρα παρά την καλή της απόδοση ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Αντβέρπ. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες και η νίκη κατέληξε στην πιο αποτελεσματική Αντβέρπ. Η Σαρλερουά έχει την ευκαιρία να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας, στο εκτός έδρας ταξίδι της στην Εουπεν. Μια Εουπεν που έδειξε πολλά αμυντικά κενά στη συντριβή με 5-2 από την Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο και επιθετικές αρετές. Επιλογή εδώ το Over 2,5 στο καλοπληρωμένο 1,80 του ΟΠΑΠ.

Η Αντβέρπ λοιπόν όπως είδαμε και πιο πάνω πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σαρλερουά (1-0), με το γκολ του Σαμπού Γιαταμπαρέ. Σε ένα ανοιχτό ματς με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, το συγκρότημα του άλλοτε τεχνικού του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, πήρε τους τρεις βαθμούς και στοχεύει στο 2 στα 2, στην αναμέτρηση με την αδύναμη εκτός έδρας Κορτράικ, η οποία έγινε φύλλο και φτερό στην πρεμιέρα από την Αντερλεχτ με 4-1. Αμυντικές αδυναμίες για την Κορτράικ και η Αντβέρπ μπορεί να τις εκμεταλλευτεί, είναι σωστό φαβορί στο 1,70 του ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
(19:00): ΕΟΥΠΕΝ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ: Over 2,5 (1,80)
(21:00): ΑΝΤΒΕΡΠ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ: 1 (1,70)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×