Ελκυστικό το διπλό της Εθνικής

Η Εθνική ομάδα απογοήτευσε αγωνιστικά με την Ουγγαρία, πήρε όμως τη νίκη που την κρατά ζωντανή στη μάχη της πρωτιάς στον όμιλο της στο Nations League. Ελκυστική η τιμή στο διπλό, στον «τελικό» με τη Φινλανδία στο Τάμπερε. Σε φόρμα η Ισπανία, πιθανότητες για ευρύ σκοράρισμα στο μεγάλο ματς με την Αγγλία.

Η Εθνική ομάδα έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία, η κεφαλιά του Κώστα Μήτρογλου ωστόσο έφτανε και περίσσευε για τη νίκη 1-0. Δεύτερο «τρίποντο» σε τρία ματς στη League B του Nations League και το παιχνίδι με τη Φινλανδία στο Τάμπερε απόψε είναι ουσιαστικά «τελικός» για την πρωτιά και την άνοδο στη League B. Οι Φινλανδοί με όπλο την άμυνά τους έχουν 3/3 νίκες στον όμιλο και τελευταία το 1-0 στην Εσθονία με σκόρερ τον Πούκι στο φινάλε. Εκτίμηση είναι πως η Εθνική ομάδα δεν γίνεται να παίξει χειρότερα από ό,τι κόντρα στην Ουγγαρία και κάπου το ξεκίνημα των Φινλανδών στη διοργάνωση με 3/3 νίκες είναι υπερβολικό. Το διπλό της Εθνικής στο 2,65 του ΟΠΑΠ είναι ελκυστικό.

Για τη League A της διοργάνωσης η Ισπανία υποδέχεται την Αγγλία στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης (έδρα της Μπέτις) και είναι το φαβορί για τη νίκη. Οι Ισπανοί έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση στα ματς του Σεπτεμβρίου, συνέτριψαν με 6-0 την Κροατία και επικράτησαν 2-1 της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», υποθηκεύοντας από τώρα στην ουσία, την πρωτιά στον όμιλο. Από την πλευρά της η Αγγλία μετά την ήττα από την Ισπανία πήρε το 0-0 από την Κροατία την Παρασκευή, χάνοντας τις ρεαλιστικές ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο. Σωστό φαβορί η Ισπανία για την τρίτη νίκη στη διοργάνωση, με τον άσο να βρίσκεται στο 1,65 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: 2 (2,65)
(21:45): ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ: 1 (1,65)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×