Νίκες με ευρύ σκορ

Εμπιστοσύνη στις πρωτοπόρους σε Γερμανία και Ιταλία, Ντόρτμουντ και Γιουβέντους έχουν τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις τους με Στουτγάρδη και Τζένοα αντίστοιχα. Ανεβάζουμε το ρίσκο κυνηγώντας τις νίκες τους σε συνδυασμό με το Over 2,5.

Επιστροφή στη δράση για τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, στη Γερμανία η Ντόρτμουντ έχει εκτός έδρας αποστολή στη Στουτγάρδη. Πριν τη διακοπή η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα με 5-2-0 απολογισμό μετρούσε τρεις διαδοχικές νίκες με μεγάλα σκορ. Συνέτριψε 7-0 τη Νυρεμβέργη, πέρασε εμφατικά από τη «Μπάι Αρένα» για το ευρύ 4-2 επί της Λεβερκούζεν και στο τελευταίο νίκησε 4-3 την Αουγκσμπουργκ σκοράροντας στο 95’ το καθοριστικό γκολ με τον Πάκο Αλκάθερ. Η Ντόρτμουντ έφτασε τα 23 γκολ σε επτά ματς στο πρωτάθλημα, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην έδρα της προτελευταίας Στουτγάρδης. Ανεβάζουμε το ρίσκο στο διπλό και Over 2,5, σε τιμή 2,45 στον ΟΠΑΠ.

Στην Ιταλία η Γιουβέντους κάνει ως ώρας περίπατο. Εχει το απόλυτο με 8/8 νίκες και χωρίς να… ζοριστεί ιδιαίτερα, ακόμα και στη μέτρια εμφάνιση έχει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα. Υποδέχεται την Τζένοα στο «Αλλιάντζ Στέιντιουμ», μια Τζένοα που προέρχεται από την αλλαγή προπονητή, με τον Ιβαν Γιούριτς να παίρνει τη θέση του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας από την Πάρμα, ενώ εκτός έδρας φέτος έχει άσχημη αμυντική συμπεριφορά. Σε τρία παιχνίδια έχει δεχθεί 10 γκολ, στις ήττες 5-3 από τη Σασσουόλο και 4-1 από τη Λάτσιο, ενώ δεν κράτησε το μηδέν στη νίκη με 2-1 επί της Φροζινόνε. Όλα συγκλίνουν σε άνετη νίκη της Γιουβέντους, με το συνδυασμό άσου και Over 2,5 να τιμάται στο 1,57 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(16:30): ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 2 & Over 2,5 (2,45)
(19:00): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΖΕΝΟΑ: 1 & Over 2,5 (1,57)

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×