Με την ίδια «συνταγή»

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της φορμαρισμένης Μπαρτσελόνα, εκεί όπου μετρά επτά διαδοχικές ήττες. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα πάρει και απόψε πολύ χρόνο απόντος του Θανάση Αντετοκούνμπο και μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 7,5 πόντων.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναζητεί εναγωνίως ένα μεγάλο διπλό, που θα τον διατηρήσει στην πρώτη οκτάδα της Ευρωλίγκας αφενός και αφετέρου θα του δώσει περισσότερη πίστη στις δυνατότητές του για τη συνέχεια. Οι Πράσινοι στις επτά φετινές εξόδους τους στη διοργάνωση έχουν φύγει με τη νίκη μόνο από την έδρα της Μπουντούτσνοστ (72-67) και ξεκινούν έναν «γολγοθά» τριών διαδοχικών εκτός έδρας αγώνων, σε Μπαρτσελόνα, Ζάλγκιρις και Μακάμπι. Πέραν από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός μακριά από το ΟΑΚΑ πρέπει απόψε να ξεπεράσει και την αρνητική παράδοση με την Μπαρτσελόνα, έχει γνωρίσει την ήττα στα επτά τελευταία ματς στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», τελευταία φορά που επικράτησε εκεί ήταν στα πλέι-οφ του 2013 με 66-65 και το αξέχαστο τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Στην προσπάθεια για να σπάσει την παράδοση ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο 24χρονος φόργουορντ με τους 18 πόντους που πέτυχε κόντρα στην Μπάγερν έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα και απόψε θα πάρει ξανά πολύ χρόνο σε θέση «3», λόγω και της απουσίας του Θανάση Αντετοκούνμπο. Με την Μπάγερν έπαιξε σχεδόν 37 λεπτά, ανάλογο χρόνο αναμένεται να έχει και απόψε, πιθανό να ξεπεράσει το χαμηλό όριο των 7,5 πόντων, σε τιμή 1,85 στον ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(22:00): ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παπαπέτρου Over 7,5 (1,85)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×