Πολλά γκολ στην Ισπανία

Βαλένθια και Χιχόν θέλουν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να μας στείλουν και εμάς στο ταμείο

Λίγες είναι οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι καθώς δεν υπάρχουν τα ματς που θα σου κάνουν το μεγάλο «μπαμ» και θα σε πείσουν να τα ποντάρεις προκειμένου να βρεις το δρόμο για το ταμείο που είναι και το ζητούμενο. Όμως όπως λένε πολλοί στα μικρά ματς κρύβονται οι καλές αποδόσεις και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε προκειμένου να έχουμε κέρδη.

Θα ξεκινήσουμε τις επιλογές μας από το Copa Del Rey όπου η Βαλένθια υποδέχεται τη Χιχόν με τις δυο ομάδες να σκοράρουν πολύ και να θέλουν να το κάνουν σε ένα ακόμα ματς. Η Βαλένθια στην έδρα της θα επιδιώξει να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της και να πάρει τη νίκη προκειμένου να έχει ένα πιο εύκολο έργο στη ρεβάνς που αναμένεται να είναι δύσκολη στην έδρα της Χιχόν. Μια πολύ καλή επιλογή προκειμένου να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο είναι να σκοράρουν και οι δυο ομάδες που το συναντάμε σε απόδοση 1.95 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Από εκεί και πέρα θα πάμε στο FA Cup όπου η Στόουκ αντιμετωπίζει την Σριούσμπερι και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο άσος πληρώνει καλά και θα τον ποντάρουμε προκειμένου να βρούμε το δρόμο για το ταμείο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΧΙΧΟΝ G/G 1.95
ΣΤΟΟΥΚ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ 1 1.40
ΛΕΙΣΟΕΣ-ΠΟΡΤΟ over 1.70

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×